Предстоятелят на Римо-католическата църква папа Франциск обяви, че ваксинацията срещу

...
Предстоятелят на Римо-католическата църква папа Франциск обяви, че ваксинацията срещу
Коментари Харесай

Според Папа Франциск ваксинацията е „акт на любов“

Предстоятелят на Римо-католическата черква папа Франциск разгласи, че имунизацията против е „ акт на обич “ и прикани всички вярващи да се имунизират, оповестява Le Figaro.

Както предава изданието, 84-годишният понтифик е разгласил обръщение в поддръжка на кaмапнията „ Its up to you ” (Зависи от теб), която има за цел да подтиква имунизацията в Съединени американски щати и други страни в Америка, съобщи БГНЕС.
 Папата прикани за разговор, с цел да може очуканото население в Афганистан да живее в мир Папата прикани за разговор, с цел да може " очуканото население " в Афганистан да живее в мир
Папа Франциск изрази своята " угриженост " за спора в Афганистан и прикани за разговор, с цел да може " очуканото население " да живее в ми...

„ Благодарение на Бог и работата на доста хора, в този момент имаме ваксини за отбрана против COVID-19 “, споделя Франсис във видеото. „ Те ни дават вяра да прекратим тази пандемия, само че единствено в случай че са налични за всички и в случай че работим дружно “.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР