Предстоят валежи, топлото време свършва на 7 януари. Днес ще

...
Предстоят валежи, топлото време свършва на 7 януари. Днес ще
Коментари Харесай

Вижте кога идват студ и сняг

" Предстоят превалявания, топлото време свършва на 7 януари. Днес ще вали слаб дъжд в Кюстендил, в Софийско, а в Западна България ще има лек снеговалеж ”.

Това съобщи синоптикът Петър Янков пред Нова нюз тази заран.

От 7 януари се чака захлаждане, преваляванията ще преминат в сняг, изясни той.

„ На 8 януари температурите ще са сред 1 и 5 градуса. В Северна България се чака снежната завивка да стигне до 10 см. Закратко снегът ще допре и Черноморието. От 12-ти ще бъдем в плен на зимните мъгли, чака се едва стопляне и мъглите у нас ще бъдат постоянно събитие ”, сподели Янков.

Той предложи водачите да са деликатни при температури към 4 градуса, тъй като тогава  започват заледяванията. Според него не се чакат рискови феномени, които да затруднят публичния живот.

„ Силни ветрове, които да застрашат електрозахранването, не се чакат ”, добави синоптикът.

Около 20 януари температурите още веднъж ще се покачат, предвижда Петър Янков. Нови снеговалежи се обрисуват към 22-23-ти и в края на месеца – 29-30 януари. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР