Предстоят важни решения, много са изискванията пред народните представители и

...
Предстоят важни решения, много са изискванията пред народните представители и
Коментари Харесай

„Възраждане“ пред Радев: Не сме склонни на компромис в този момент за Македония

„ Предстоят значими решения, доста са условията пред народните представители и е значимо да бъдат приоритизирани в полза на българските жители. За нас е значимо да чуем по какъв начин вие виждате работата на новия парламент и бъдещото държавно управление, за което се надявам да е постоянно такова “, съобщи Румен Радев при започване на срещата с партия „ Възраждане “.  

„ Имаме десетилетна рецесия и не търпи отсрочване, като ние ще сложим въпросите, които считаме за значими. Считаме продължаването на по този начин наречените противоепидемични ограничения би трябвало да се отстранен, както и зеления документ “, разгласи водачът на партията Костадин Костадинов. Като различен значим приоритет той регистрира демографската рецесия, образованието и опазването на здравето.

Костадинов регистрира също високите цени на тока, външно политическите връзки и в частност Македония, като те не са склонни на компромис във разновидността какъвто е в този момент.

„ Ще бъдем гласът на здравия разсъдък и ще настояваме за оптималната чуваемост “, съобщи още Костадинов.

„ Когато оферирате ограничения за справяне на пандемията е добре да вземете под внимание, че всеки ден умират стотици хора, а медиците са претрупани “, добави Радев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР