Предстоят нови социално-икономически мерки, които в понеделник ще бъдат обсъдени

...
Предстоят нови социално-икономически мерки, които в понеделник ще бъдат обсъдени
Коментари Харесай

Ананиев описа новия си пост в министерството на финансите като връщане вкъщи

Предстоят нови социално-икономически ограничения, които в понеделник ще бъдат разисквани на съдружен съвет. Това разгласи препоръчаният за финансов министър Кирил Ананиев, съобщи NOVA. Днес той би трябвало да заеме мястото на Владислав Горанов.

" В понеделник ще ги представим на съдружните сътрудници. Ще предвидим ограничения, които са свързани със средства, които ще стигнат до хората и бизнеса ", изясни Ананиев.

С усмивка досегашният здравен министър разяснява новата позиция, която заема по следния метод: „ Връщам се от къщата, в която стартира моят трудов стаж с огромно наслаждение. На 1 септември 1980 година постъпих като преди малко приключил студент. През годините натрупах много опит и ще мога да оказа помощ на сътрудниците ”.

„ Не мога да кажа, че ми е олекнало, тъй като има доста неща, които би трябвало да довършим в Министерство на здравеопазването. Убеден съм, че професор Ангелов и екипът ще завършат няколко доста значими планове, най-много свързани с електронното опазване на здравето ”, разясни Кирил Ананиев. И добави, че има доста задания и в Министерството на финансите.

„ Предстои съществено привършване на бюджета в изискванията на ковид. Няма да е елементарно. Приходите са много по-малко от плануваните. Имаме работа по проектобюджета за 2021 година Там също приходите няма да бъдат в този размер, в който бяха създадени първични. И на мен ми е мъчително, че напущам. Създадохме добра конюнктура за работа. Важно е колективът да е спокоен ”, разясни той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР