Предстоящото пълно слънчево затъмнение ще продължи по-малко от пет минути,

...
Предстоящото пълно слънчево затъмнение ще продължи по-малко от пет минути,
Коментари Харесай

От чипс до пица и бира, марките се стремят да спечелят от слънчевото затъмнение

Предстоящото цялостно слънчево затъмнение ще продължи по-малко от пет минути, само че рядкото небесно събитие въодушевява дни на промоции с вериги за бързо хранене и други оферират отстъпки, безвъзмездни закуски и лимитирано издание на очила за слънчево затъмнение.

Част от затъмнението на 8 април ще бъде очевидно за съвсем всички в Северна Америка, само че цялото събитие ще пресече 15 щата от Тексас до Мейн, с градове и локации по този път измежду тези, които желаят да завоюват пари. 

Местата със специфични целеви страници и промоции включват окръг Ери, Пенсильвания, който предлага ISO-сертифицирани очила за затъмнение преди всичко елате първи обслужен от петък до понеделник на три спирки за отмора на автомагистралата. Окръжните панаири в северозападна Пенсилвания също оферират очила за затъмнение при всяка покупка.

В Индианаполис има заведения за хранене, предлагащи коктейли на галактическа тема. НАСА и Indianapolis Motor Speedway продават билети за 20 Щатски долар за вход, паркинг на територията и о...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР