Предстоящият вот за Сенат и Камара на представителите в САЩ

...
Предстоящият вот за Сенат и Камара на представителите в САЩ
Коментари Харесай

Коя е българката, осиновена в САЩ, която се кандидатира за С...

Предстоящият избор за Сенат и Камара на представителите в Съединени американски щати е от изключително значение за американците. Така наречените избори в средата на мандата ще дефинират кой ще има болшинство и в двете камари на Конгреса, написа NOVA.

Ако републиканците завоюват, това ще бъде неприятна вест за президента Джо Байдън. Може да се промени и политиката към Украйна. Очаква се републиканците да завоюват Камарата. В Сената силите са съвсем изравнени.

Един от претендентите за Сената от Илинойс е с български корени. Това е Деси Андерсън, която е осиновена от България на 8 години.

Деси е родена в България. Изоставена от родителите си. Сега, на 35-годишна възраст, е републиканският претендент за щатския сенат от 46-и регион в централен Илинойс, написа dir.bg.

Нейната история е удивителна. Тя идва в Съединените щати едвам на 8 години от сиропиталище в Каспичан. Деси отраства в щата Орегон, където е отлична ученичка, а по-късно приключва Университета в Индиана. Следва стаж в Американския конгрес, където работи за представители от щата Илинойс.

" Честно казано, годините ми в сиропиталището не бяха лесни. Не ми даваха да отивам на учебно заведение, тъй като бях ромка ", споделя Андерсън в изявление за BG-Voice и прибавя: " Като пристигнах в Щатите, в случай че желаете вярвайте, обичаното ми нещо беше да отивам на учебно заведение ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР