Предстоящият студентски празник 8 декември по курортите ще бъде със

...
Предстоящият студентски празник 8 декември по курортите ще бъде със
Коментари Харесай

Жандармерия ще бди за реда в курортите на студентския празник

Предстоящият студентски празник 8 декември по курортите ще бъде със засилено наличие на жандармерията, оповестиха на конференция от полицията.
В дните преди студентския празник Министерство на вътрешните работи е направило информация за всички места, където ще се чества, заяви Веселин Младенов, шеф на „ Охранителна полиция “. Направени са срещи с охранителните компании и притежатели на питейни заведения и хотели в курортите. „ На самия 8 декември на всяко място ще има полицейски чиновници. Допълнително ще имаме и командировани сили от дирекция „ Жандармерия”.
Красимира Стоядинова от „ Охранителна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи заяви, че са тествани 312 заведения в столицата, хотели и хижи. От тях в 32 е обявено, че са резервирани за нощта на 8 декември за към 2000 гости. Въпреки че все още няма направени резервации, чакаме в последния миг целият потенциал на всички заведения да се запълни “, предвижда Стоядинова.
Росен Белишки, „ Криминална полиция “ предложи да се лимитират нощните разходки отвън хижите, тъй като е допустимо да се случи драматичен случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР