Предстоящият смартфон iPhone SE 5G има потенциала да привлече повече

...
Предстоящият смартфон iPhone SE 5G има потенциала да привлече повече
Коментари Харесай

Новият 5G модел на iPhone SE може да привлече над 1 млрд. потребители на Android

Предстоящият смарт телефон iPhone SE 5G има капацитета да притегли повече от 1 милиарда консуматори на Android с устройства от непремиум сегмента, считат анализатори на Morgan, представени от Ройтерс

Очаква се компанията да пусне iPhone SE с 5G съгласуваност при започване на 2022 година, пишат медии и брокерски компании.

Според анализаторите моделът ще разреши на Apple да таргетира междинния клас смарт телефони – пазар, който е господства от съперници като Samsung Electronics и Huawei Technologies.

Предстоящият смарт телефон има капацитета да притегли близо 1,4 милиарда консуматори на невисок до междинен клас смарт телефони с Andorid и към 300 млн. консуматори с по-стари модели iPhone, настояват от J. P. Morgan. Откакто пусна на пазара новата серия iPhone 13 и новите модели iPad през септември, Apple изпитва усложнения с производството поради световния дефицит на чипове и проблемите с веригите на доставките.

В същото време цената на книжата на Apple продължава да върви нагоре, като компанията е покрай прекосяването на прага на пазарна капитализация от 3 трлн. $.

В обособена записка до клиентите си J. P. Morgan показва, че потребителското търсене на огромни усъвършенствания, като да вземем за пример 5G съгласуваност, се чака да остане мощно и предпочитано за доставките, макар че е почнало да отслабва при други категории артикули, в това число смарт телефони без 5G, тв приемници и лични компютри.

J. P. Morgan увеличи прогнозата си за продажбите на iPhone SE през фискалната 2022 година до 30 млн. бройки. Освен това чака годишните продажби на iPhone като цяло да са 250 млн. бройки, което е с 10 млн. повече по отношение на година по-рано.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР