Предстоящият есенен календар на Ливърпул с по три мача на

...
Предстоящият есенен календар на Ливърпул с по три мача на
Коментари Харесай

Фабиньо: Ливърпул е готов за тежкия график

Предстоящият есенен календар на Ливърпул с по три мача на седмица ще бъде доста тежък, само че халфът Фабиньо чака с неспокойствие края на паузата за национални тимове.

"Червените " играят в неделя с Лийдс и това е началото на серия от седем доста значими мача в границите на 22 дни, измежду които такива в Шампионската лига и Карабао къп. Ливърпул стартира сезона със седем точки от срещите с Норич Сити, Бърнли и Челси.

"Ще бъде доста тежко, само че ние сме добре готови за идния календар ", сподели бразилският халф на "червените ", които играят с Милан и Кристъл Палас след срещата с Лийдс.

"Не получих повиквателна за националния тим, тъй че с началото на дуела през уикенда няма да съм играл цели две седмици. А аз желая да играя. Искам да играя и във Висшата лига, и в Шампионската лига. Радвам се, че имаме мачове през три дни. Всички сме подготвени, а мениджърът ни се нуждае от всеки един футболист ".

Фабиньо направи първия си мач като титуляр при равенството с 1:1 на Челси вкъщи. "Червените " получиха първия гол, само че изравниха в края на първото полувреме от дузпа и не вкараха повече през второто полувреме, макар че бяха с човек повече.

"Направихме положително начало на сезона. Спечелихме първите два мача и това постоянно значи доста. В третия срещнахме един от най-силните тимове в Англия и европейски първенец. Беше мъчно, само че още веднъж показахме добър футбол. Не спечелихме, само че пък можем да извлечем доста позитивни неща ", сподели още той в изявление за клубния уеб страница.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР