Предстоящите избори на 02 октомври вълнуват не само социалогическите агенции,

...
Предстоящите избори на 02 октомври вълнуват не само социалогическите агенции,
Коментари Харесай

Нумеролог №1 у нас предрече какво ще се случи на предстоящит...

Предстоящите избори на 02 октомври вълнуват освен социалогическите организации, а и хората у нас, които могат да предсказват бъдещето благодарение на науката. Ели Маринова е измежду най-търсените нумеролози от години и съветвана редица звезди, политици и обществени фигури. Специалистката разкодира посланията на числата и посредством тях дава безпогрешни прогнози за бъдещето. След като стана ясно с какви номера ще вземат участие в идните избори всички политически партии, Маринова изясни какви са скритите послания в тях, съобщи " Флагман "

„ Задават се измислени и невъзможни обединения еднодневки след вота и нова порция напрежение сред главните политически играчи. В най-силни интервали ще са Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Христо Иванов, остава единствено да трансфорат персоналната си сила, харизма и хрумвания в политически дял “, разяснява нумероложката. Жребият на ЦИК отреди на любимците на социолозите от последните месеци – ГЕРБ – номер 24. „ Партията е учредена на 03.12.2006 година Числото от бюлетината е много удобно и за групировката, и за водача ѝ Бойко Борисов. Все отново то дава триумф при избрани условия – в случай че по време на предизборната акция царува желязна дисциплинираност и добра организация. Жребият указва още, че претендентите им по предписание ще бъдат добре готови “, предвижда Маринова. За Бойко Борисов тя пресметна, че се намира в мощен житейски интервал, а компликациите към този момент са зад тила му. „ Продължаваме промяната “ получи от предизборното тото № 9. Според Маринова цифрата сочи завършек на един интервал и изисква наложителна вътрешна смяна посредством взимане на поучения. То съдържа в себе си и войната, и мира. При водача Кирил Петков обаче се следят и много съвпадения посредством струпване на три деветки.„ Тази година е 6-а универсална за света, само че като цяло и 9-а персонална за страната ни България. За Кирил Петков 2022 също е 9-а персонална година, какъвто е и номерът на изтеглената бюлетина. Това съвпадане по-скоро ускорява напрежението и драматизма и не поддържа дипломатичността “, споделя специалистката.

Доскорошният съдружен сътрудник на Политическа партия – Българска социалистическа партия, ще се бори за националната обич наесен под № 28 в интегралната бюлетина. „ На база датата на основаването на партията (10.04.1991) номерът е удобен и ще работи за реализиране на положителни резултати макар спада от последните години. Може би кандидат-депутатите ще са малко по-обрани от нужното в представянето си, само че те ще проявят благосклонност и угриженост и ще имат мярка във всичко “, разяснява Маринова. Тя счита, че Корнелия Нинова, която също като Борисов се намира в мощен житейски интервал, още веднъж ще би трябвало да потвърждава куража и силата си да тегли Столетницата напред. Сега обаче ще го прави с повече такт отпреди.Относно „ Възраждане “ Ели разяснява, че те са в лек дисонанс с 14-ата си позиция в изборния ферман. „ Комбинацията от цифри влиза в прорез с това, което изповядват като философия и платформа, с датата им на учредяване и със тактиката им на връзка с обществото. Маринова е уверена, че бюлетина № 25 може да донесе шанс на „ Демократична България “ (ДБ), стига хората на Христо Иванов да заложат на дипломация и искреност. Отделно при водача Христо Иванов се следи и едно поличбено съвпадане.

На 13 септември той навършва 48 лета, а изборите ще са за 48-о Народно заседание.

Въпреки няколкото опита да се наложи в българската политика партията на Слави Трифонов в този момент ще играе мач за оцеляване с №19. Тук вещанията на нумерологията и на социологията имат известно съвпадане. Специалистката счита, че цифрата има неприятна сила. „ Числото на бюлетината, която са изтеглили, е предизвестие за тях. Кандидат-депутатите би трябвало да внимават с обещанията, тъй като в този момент представянето на всички ще бъде следено от гласоподавателите под лупа.

Що се касае до Трифонов, при него са вероятни изненади от всевъзможен тип и в двете крайности – и непредвидени проблеми, и непредвидени шансове “, проучва знаците на Фортуна експертката. От така наречен новобранци на социолозите Маринова отличи Вътрешна македонска революционна организация и „ Изправи се, България “. Според нея най-малкото, което могат да реализират, е класирането за парламентарна дотация. По думите ѝ на партията на Мая Манолова се е паднало цифрата на Дева Мария – 17.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР