Предстоящата виртуална среща на Г-20, която трябва да се проведе

...
Предстоящата виртуална среща на Г-20, която трябва да се проведе
Коментари Харесай

Срещата на Г-20 ще е с фокус върху неравномерното възстановяване от COVID кризата

Предстоящата виртуална среща на Г-20, която би трябвало да се организира в сряда, ще бъде фокусирана върху предотвратяването на неравномерно възобновяване от коронавирусната рецесия, съобщи БНР.
Във втората си среща, откогато Италия пое председателството, групата на най-големите стопански системи от Г-20 ще разиска по какъв начин да помогне на страни, които се нуждаят от с цел да излязат от острата фаза на пандемията. Очаква се също по този начин страните от Г-20 да потвърдят нуждата от подкрепяне на възобновяване посредством стимулиращи ограничения и проекти за имунизация.
 Г-20 се контракти да се бори с пластмасата в Световния океан Г-20 се контракти да се бори с пластмасата в Световния океан
Участниците в двудневната среща на министрите на енергетиката и екологията на страните от Г-20 в японския град Каруидзава се договориха...
В дневния ред ще бъде включен и проектът за рестартиране на Изследователската група за стабилно финансиране (SFSG), който беше основана за първи път през 2016 година и беше спрян две години по-късно.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР