Предстоящата сватба на принц Хари с актрисата Меган Маркъл е

...
Предстоящата сватба на принц Хари с актрисата Меган Маркъл е
Коментари Харесай

Актрисата, която всички мислеха, че ще се омъжи за принц Хари

Предстоящата женитба на принц Хари с актрисата Меган Маркъл е една от най-горещите тематики през последните месеци в светските среди.
 Принц Хари и Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
Бъдещата младоженка е обект на голям интерес – тонове мастило се изписа за фамилните й връзки, за първия й брак, за кариерата и упованията към нея.

Покрай всички догадки за булчинската рокля на Меган, мнозина не помниха, че в близкото минало друга актриса бе посочена за годеница на принца .
 Кресида Бонас Gettyimages-->
Става дума за Кресида Бонас . 29-годишната русокоска имаше връзка с Хари в продължение на две години. Красавицата, която се изявява и като модел, съвсем бе изоставила кариерата си по време на връзката си.
 Кресида Бонас Gettyimages

Това предизвика слуховете, че ще мине под венчилото с принц Хари . Тогава медиите твърдяха, че женитба ще бъде проведена напълно скоро, тъй като кралицата държала внукът й да се ожени преди да навърши 30 години.
 Кресида Бонас Gettyimages
Двамата обаче се разделиха през 2014 година Медиите тогава цитираха източници, близки до двойката, че Кресида не можела да се помири с това, че всички наблюдават под лупа всяко нейно деяние.

Някои таблоиди настояват, че тя ще бъде измежду гостите на сватбата на принц Хари и Меган Макръл.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР