Предстоящата Гран При на САЩ най-вероятно също ще предложи на

...
Предстоящата Гран При на САЩ най-вероятно също ще предложи на
Коментари Харесай

Нови мотори за Ферари и Ред Бул в Щатите?

Предстоящата Гран При на Съединени американски щати най-вероятно също ще предложи на почитателите по-различна от нормалното стартова решетка за надпреварата в Остин, предвижда auto motor und sport. Причината ще са новите мотори за водачите на Ферари и Ред Бул, само че това към момента не е публично доказано.

Очаква се, че няколко тима ще вземат нови мотори за надпреварата в Тексас, защото там изпреварванията са по-лесни и по-бързите водачи, които започват по-назад, ще могат бързо да се върнат в челото.

Според информация на изданието, двамата водачи на Ред Бул Макс Верстапен и Серхио Перес ще получат нови задвижващи системи и ще започват от дъното на решетката, като същото важи и за Алфа Таури. Що се отнася до Ферари, само че е доста евентуално Шарл Леклер и Карлос Сайнц също да получат нови мотори и санкции.
 От Ферари желаят повече мотори на сезон във Формула 1 От Ферари желаят повече мотори на сезон във Формула 1
Засега в Мерцедес няма такива планове, което може да отвори опция за по-добро показване на Люис Хамилтън и Джордж Ръсел, стига обаче те да имат задоволително мощно спортно движение, с цел да обезвреждат офанзивата на водачите от дъното на колоната.
 Ред Бул: Преговаряхме с Ферари за мотори, не стана Ред Бул: Преговаряхме с Ферари за мотори, не стана
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР