Предстои традиционния концерт на телевизия Планета“, с който се отбелязва

...
Предстои традиционния концерт на телевизия Планета“, с който се отбелязва
Коментари Харесай

Чалгата удари дъното! Преслава и Фики вече струват само 5 лева!

Предстои обичайния концерт на телевизия „ Планета “, с който се отбелязва рожденият й ден. И този декември събитието няма да бъде пропуснато. То  ще се състои на 4-ти, а уредниците амбициозно са наели най-голямата зала у нас – „ Арена Армеец “, разбра HotArena.

Впечатляващото този път обаче са цените на билетите – най-скъпият коства 20 лв., а най-евтиният е 5 лева – по-малко от кутия цигари.

Така чалгата призна краха си и счупи върховете за най-евтини пропуски. Още в края на август, дни откакто билетите бяха пуснати в продажба, пропуските от 5 лева свършиха. Митко Пайнера и екипът му се принудили да разгласят алегорични цени, с цел да си подсигуряват, че ще има задоволително аудитория и залата ще бъде най-малко на половина цялостна, писа „ Галерия “.

Известно е, че почитателите на лекия род са най-вече деца, които няма по какъв начин да платят скъпите билети. Не са доста възрастните хора с обучение и специалност, които ще отидат на концерт на „ Пайнер “. В случая се залага на количество, а не на качеството “, разясняват музикални продуценти.

Веднага зародил разногласието коя от всички примадони да закрие концертът. Миналата година това място бе отредено на Анелия, само че тази несъмнено ще бъде отсъдено на Емилия. През декември Преслава ще дундурка бебе, само че декларирала, че няма да изпусне изявата. За Галена не е ясно дали ще участва въобще.

На страницата на „ Планета “ пуснаха и анкета кои звезди почитателите желаят да видят на концерта и се оказа, че сякаш огромните имена надалеч не са толкоз мечтани. Яница и Джулия, които са неотдавна на сцената и не показват висок стандарт и непотребен разкош.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР