Предстои седмица на изпитания в любовта. Много от представителите на

...
Предстои седмица на изпитания в любовта. Много от представителите на
Коментари Харесай

Ще греете ли от щастие? Любовен хороскоп за 14 – 20 август 2017

Предстои седмица на тествания в любовта. Много от представителите на зодиака ще се опитат да управляват връзките си, да манипулират. Ще бъдем и по-уязвими. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Седмицата може да стартира с спор за обвързаните Овни. Опитвайки се да надделеете с половинката си един над различен, ще забравите за любовта. Не забравяйте, че любовта не е надзор. За благополучие, до неделя вие и вашият сътрудник ще можете още веднъж да пренасочите буйните си усеща един към различен. Очаквайте сантиментални моменти, които изцяло ще ви удовлетворят.

Телец
Ще се опитате да убедите в нещо половинката си, може би той или тя ще остане с усещане, че желаете да им вмените възприятие за виновност. Да накараш обичания човек да се усеща нестабилно е неверно решение. Ако има нещо, което желаете да споделите, да постигнете във връзката си, може да го кажете, само че избягвайте това да се случва посредством операция.

Близнаци
Конфликти може да зародят и при обвързаните Близнаци във връзка с парите. Вероятно добре се справяте с харченето напари и това може да не допадне изключително на колегата ви. Не забравяйте, че решенията в една връзка би трябвало да бъдат взимани от двама ви, тъй като в любовта сътрудниците са съдружници.

Рак
Любовта може да бъде разочароваща за обвързаните представители на зодия Рак. Във вторник Венера, която към този момент е в знака ви, ще се опълчи на Плутон, който в този момент е във вашия бранш на взаимоотношенията.
В резултат на това вашият сътрудник може да се почувства нерешителен във връзката ви и да има чувството, че ви губи. Ще се опита да ви задържи, само че вие ще се почувствате като задушени от неговите дейности.

Лъв
Може би си мислите, че най-хубавият метод да покажете любовта си на колегата е да се докажете, че сте незаменими. Ако можете да докажете, че вашият сътрудник има потребност от вас, тогава може да почувствате сигурност в връзките ви.
В противоположен случай, методът ви ще сътвори неподходящи страсти и за двама ви. Фокусирайте се върху това да споделите какъв брой необикновено ви кара той или тя да се чувствате. Покажете чиста обич, без да имате задни мисли.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Дева
През тази седмица вашите дейности или тези на обичания човек ще саботират насладата във връзката ви. Ще почувствате натрапчива потребност да се контролирате. Възможно е нещо да ви кара да се чувствате несигурни. Уважавайте другия, неговото персонално пространство, тъй като любовта не е благосъстоятелност.

Везни
Въпреки че кариерата ви и фамилният ви живот може да ви разочароват при започване на седмицата, запазете сили за почивните дни и се забавлявайте с другари. Ако сте необвързани, имате огромни шансове за забавни запознанства. С него или нея ще усетите мощно физическо привличане. Забавлявайте се, животът е за това.

Скорпион
Ако имате съмнения, че половинката ви е предавала доверието ви, може да предприемете тактики, с които да се опитате да хванете него или нея в крачка. Направете си услуга и не прибягвайте до инспекции на телефона, компютъра.
Това единствено ще ви навреди. Ако имате мощно съмнение към колегата си, по-добре се запитайте за какво сте към момента по отношение на него.

Стрелец
В един миг ще се радвате на финансовите триумфи на половинката си, а в различен ще се пробвате да контролирате обичания човек. Въпреки че споделяте ресурсите си, добре е да обърнете внимание на персоналните ви финанси. Ако имате недоразумения, би трябвало да ги изясните, единствено по този начин ще може да се радвате на повече естетика във връзката ви.

Козирог
Тъй като Венера към момента има въздействие върху вашия бранш на партньорството, с обичания човек усещате поддръжка и естетика един към различен. Но тази седмица топлите ви усеща и удовлетворението може да бъдат нарушени. Може да се изкушите да контролирате половинката си и връзката ви и това единствено да докара до проблеми, които в противоположен случай не биха се основали.
Какво обичат мъжете в другите секс пози?

Водолей
Марс понастоящем се движи през вашия партньорски бранш, добавящ към връзката ви повече пристрастеност и предпочитание за секс. Малките кавги няма да попречат на желанията ви. В края на седмицата може да извършите проекти за вълнуващо пътешестване в чужбина.

Риби
Меркурий се движи през вашия бранш на взаимоотношенията, само че е в ретроградна позиция и е изцяло обикновено хармонията във връзката ви да бъде нарушена. Изяснете всички недоразумения с половинката. Тези от вас, които са необвързани и се срещнат с нова персона, може да се почувстват разочаровани от намесата на другар. Той или тя може да има благосклонности към тази персона и да се опита да скапе романтиката ви.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР