Предстои парламентът да вземе решение за оръжията за Украйна, но

...
Предстои парламентът да вземе решение за оръжията за Украйна, но
Коментари Харесай

Нинова: Ако парламентът реши да изпратим оръжия за Украйна, няма да подпиша и си тръгвам!

" Предстои Народното събрание да вземе решение за оръжията за Украйна, само че в случай че го реши и ни задължи - към този момент става комплицирано. Ако Народно събрание вземе това решение, то изпълнителната власт би трябвало да го извърши. Законът и процедурата са такива, че министърът на стопанската система и промишлеността би трябвало да се подпише финален. Ако това стане, няма да подпиша. Ако желаят да ме сменят, само че аз няма да подпиша този документ! Тръгвам си от поста, да сложат различен човек, подготвен да подпише доставяне с оръжие на Украйна. Но аз регистрирам българския интерес и множеството жители споделят ясно: да не се изнася оръжие ", безапелационна е Корнелия Нинова.

Вицепремиерът още веднъж повтори, че страната ни не изнася оръжие " и по този начин ще остане ": " Давайки оръжие, ти даваш способа да продължи войната. Ако искаш мир, би трябвало да се седне на масата за договаряния ".

Тя дефинира оповестяването на съветския дипломат Елеонора Митрофанова за личност нон грата като последна и последна стъпка, равнозначна на разкъсване на дипломатическите връзки с Русия. От левицата са се противопоставили на това, незабавно откакто вицепремиерът Асен Василев разгласи, че сходна опция се разисква.

Кирил Петков е податлив да отдръпна кандидатурата на Андрей Гюров, само че сътрудниците от " ИТН " не мърдат " във връзка с Каримански, сподели Нинова. Според нея би било безразсъдно от страна на " ИТН " да бойкотират съвещанията на Народното събрание, като това ще докара и до тежки последствия за самите тях.

Предлагаме таван на някои цени, това е одобрена европейска процедура и това ще го предложим на съдружен съвет, понижаване на Данък добавена стойност за някои стои и услуги, както и ново облагане облагата в енергетиката.

Това съобщи вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова в утринния блок на Българска национална телевизия.

Цените, храните, токът и приходите на хората са значимите въпроси, акцентира тя.

Сериозният принос на Българска социалистическа партия в обединението е мощния обществен пакет, който приехме, посочи Нинова.

Грешка беще да се издигат две кандидатури за Българска народна банка, изключително партийни, би трябвало да се отдръпват и двете и да се спрем на банкер с одобрен имидж, повтори тезата си Нинова.

Кирил Петков е податлив да отдръпна Андрей Гюров, само че Трифонов - не! Това ще има тежки последствия, разкри вицепремиерът.

Никой няма желание да се сменя земеделския министър Иван Иванов, сподели Нинова.

Нелепо и грозно е държанието на министър Атанасов, което се вижда на клипа му, разяснява тя абсурда с видеото, оповестено в обществените мрежи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР