Предстои Новолуние на 28 юли в знак Лъв. Астрологичният градус,

...
Предстои Новолуние на 28 юли в знак Лъв. Астрологичният градус,
Коментари Харесай

Новолунието в Лъв е като дъга изгряваща след буря

Предстои Новолуние на 28 юли в символ Лъв. Астрологичният градус, на който се намира това новолуние (5-я градус, 39 мин.), е за възторг, разцвет, професионални изгоди, признание на заслуги, хвалба, с други думи, Луна, сходна на дъга, изгряваща след стихия.

Новолунието съставлява моментът, в който Слънцето и Луната сплотяват силите си, тъй че резултатът е удобен и оказва огромно въздействие върху всички зодиакални знаци. Този съюз се организира в знака Лъв, който като цяло съставлява ново начало на любовта, нови любовни истории, смелостта да изразим възприятията си, нашата креативност, огромното предпочитание за самоутвърждаване, опциите да изпъкнем и да се откроим, изключително посредством персонални гении.

Новолунието настава тъкмо в деня на изгрева на Лъв и този аспект обезпечава впечатляваща астрологична поддръжка за тези, които желаят да се утвърдят персонално или професионално, да подчертаят гения си. Ще има огромна потребност от социализация, с цел да можем да срещнем нови хора и да създадем нови връзки, изключително сантиментални.

Новолунието в Лъв е в площ към Оста на лунните възли Телец-Скорпион и този подтекст приказва за кармичен афинитет, донесен от Луната. По принцип, даже когато стоим на едно място, идва някой човек или събитие, което ни кара да се раздвижим, да предприемем дейности, да се утвърдим или... да се влюбим и да създадем нови връзки.

Също по този начин новолунието е обвързвано със съединението на Марс-Уран, което основава експлозивност и неспокойствие, подтиква към непредвидени действия и екстравагантно държание. Желание за промени, самостоятелност и импулсивност в дейностите. Не е изключено да има произшествия, нещастни случаи или на принуждение. Въпреки това гъвкавостта, адаптивността и откритостта могат да бъдат решения на проблемите и в случай че това е сполучливо, новолунието в Лъв може да докара до напредък и дълбока промяна.

Новолунието в Лъв ще има мощно въздействие през идващите две седмици, само че ще се усети след към месец. Тази Луна ще въздейства най-много на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, само че и родените в първите дни на знаците Близнаци, Везни, Стрелец и Овен.

За да сбъднете желанията си и да привлечете благополучие и благоденствие, направете следните 5 ритуала – направете ги в деня на новолунието:

1. Направете табло за стремежи. В колажа включете фотоси и вдъхновяващи цитати, които съставляват вашите цели.

2. Слънчогледите са цветя, свързани със зодия Лъв. По време на Новолуние купете букет слънчогледи и ги поставете в стаята, с цел да привлечете положителни страсти.

3. Заредете си вода в това новолуние. Вземете кана с вода и я поставете на перваза на прозореца. Нека я огрее Слънцето денем, което е ръководещата планета на Лъва, последвано от новолунието. Използвайте я да се миете, за компреси, във ваната или поливайте растения с нея. Може да се пие. Мислете за нея като за вода, цялостна с положителни трептения.

4. Използвайте елементарен обред, с цел да изясните целите си. Напишете два листата: единият от трите неща, които желаете да внесете в живота си, а другият от трите неща, които желаете да махнете от живота си. Поставете описът с нещата, които желаете да привлечете под златна или оранжева свещ, защото това са цветовете, свързани със знак Лъв, и описът с неща, от които желаете да се освободите деликатно изгорете над пламъка на свещта в огнеупорна кутийка.

5. Концентрирайте се върху отварянето на сърдечната си чакра, енергийният център, обвързван с Лъва. Легнете по тил, за предпочитане покрай отворен прозорец или на открито на слънце. Поставете камъка тигрово око върху сърцето си. Можете да носите този камък, който също се свързва с силата на Лъва, като висулка на огърлица.

Да следваме пътя на сърцето! Нека стартираме да отдаваме почтено самопризнание на себе си и на околната среда! Нека обърнем внимание на това, което обичаме!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР