Предстои ни отново да организираме предсрочни парламентарни избори и няма

...
Предстои ни отново да организираме предсрочни парламентарни избори и няма
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Няма да губим време, започваме да подготвяме изборите

Предстои ни още веднъж да организираме предварителни парламентарни избори и няма да губим никакво време. Това съобщи служебният министър-председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. преди началото на днешното държавно съвещание.

По-рано служебното държавно управление встъпи в служба на публична гала на " Дондуков " 2.

Когато някой се е справил чудесно с поставената му задача, какво се случва? Възлага му се още веднъж! Предлагам вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев да бъде претрупан още веднъж с отговорността да координира организационно-техническата подготовка за изборите на 2 април, сподели Донев.

Премиерът добави още, че министърът на електронното ръководство Георги Тодоров ще координира дейностите по техническото обезпечаване на плануваното в Изборния кодекс видеонаблюдение.



В дневния ред на министрите ще бъде и утвърждението на план-сметката по организацията на изборите.

В началото на съвещанието министър председателят приветства министъра на културата Найден Тодоров, който заменя на поста проф. Минеков.

Маестро, към този момент сте министър. Сигурен съм, че диригентът ще оказва помощ на министъра да ръководи сферата на културата в благозвучие, означи Донев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР