Предстои ни година на Зеления дървен дракон, които според експертите

...
Предстои ни година на Зеления дървен дракон, които според експертите
Коментари Харесай

Без черно, червено и златно в имиджа, риба в менюто и концентрати и без кое още навръх и през Новата година на Дракона

Предстои ни година на Зеления дървен змей, които съгласно специалистите постанова както за нощта против нея да спазим някои неща, които да ни донесат шанс и благополучие, а не неналичието им през 2024 година Ето ги:

Започваме с цветовете, тъй като това е първото, което дефинира знака. По тази причина, с изключение на дървена дрънкулка на змей някъде вкъщи – стояща, висяща, седяща, даже да бъде магнит за хладилника, постарайте се да имате нещо зелено в имиджа си. СВЕТЛО, само че не и мрачно, синьото също е ОК, както и сребристите резултати, както и белите метали за украшенията. Червеното, черното и тъмносиньото не се толерират от дракона. Спестете и златните орнаменти и разцветки, както и жълтеещите бижута.

Менюто също има особености съгласно характера на огнедишащия доминатор. Той обича люто, пиперливо, пикантно, само че не понася риба и морски блага – дори хайвер. Екзотиката – от рецептите до плодовете и зеленчуците му е по усета. Никакви консервирани храни – нито кисели краставички, нито туршия, нито съветска салата. Колкото повече пресни неща и хубаво месо – толкоз повече благополучие и шанс година напред.

За пиянство освен точно на, само че в цялата нощ против възцаряването на дракона пийте не концентрати, а шампанско – мехурчетата на щастието са обичани на змея. Те са и един от знаците на годината, тъй че дано пенливото вино да се лее цяла година. Даже листа с желанията и фантазиите можем, без значение дали го горим и го изсипем като пепел, или просто го хвърлим в чаша с шампанско, се счита за добър знак.

Облагодетелстваните зодии са феновете на хубавото ядене телците, както и представителите на въздушните знаци в астрологията, тъй като нали драконът лети в небето: водолеите, близнаците и везните.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР