Предстои монтиране на видеонаблюдение на няколко улици и обекти в

...
Предстои монтиране на видеонаблюдение на няколко улици и обекти в
Коментари Харесай

Поставят камери на пет възлови кръстовища в Асенoвград

Предстои монтиране на видеонаблюдение на няколко улици и обекти в Асеновград. Получено е писмо от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в града, което гласи, че на основни места е належащо да бъдат сложени камери за наблюдаване. Един от посочените обекти е новоизградената Полицейска приемна в ромския квартал „ Лозница “ в Асеновград.
Видеокамери ще бъдат инсталирани и на кръстовищата на улица „ Цар Иван Асен II “ с улиците „ Миньор “, „ Княз Борис I “, „ Васил Левски “, „ Александър Стамболийски “ и „ Асенова цитадела “. Закупуването и слагането на петте камери за доизграждане на наблюдението ще коства на Община Асеновград сумата от 36 000 лв..
Предвидени са и средства за видеонаблюдение на Детската ясла с детска млечна кухня, намираща се на улица „ Оборище “ в Асеновград. Сумата, нужна за задачата, е в размер на 7 600 лв.. Парите ще бъдат обезпечени от Бюджета на институцията. Това е единствената детска ясла с млечна кухня в Асеновград, показват от общинското управление. И прецизират, че към този миг видеонаблюдение е сложено във всички детски градини на територията на общината. Предстои да бъде извършена процедура за установяване на компания, която да извърши поръчката.
Броят и параметрите на видео камерите са предмет на техническо задание. Изграждането му цели по-доброто стопанисване и запазване на имуществото в съответното детско заведение, показват от Община Асеновград. От там допълват, че на този стадий шефът на Детска ясла с детска млечна кухня не е уведомил за произшествия и обири в обекта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР