Предстои хубав мач. Надявам се, че ще се съберат много

...
Предстои хубав мач. Надявам се, че ще се съберат много
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав Русе: Левски е фаворит, но това не означава, че нямаме своите шансове

Предстои прекрасен мач. Надявам се, че ще се съберат доста фенове и ще ни поддържат. Радостни сме, че ни се падна тим от ранга на Левски. Надявам се да покажем добра игра и да зарадваме нашите последователи с класиране в идната фаза. Това сподели пред клубния уебсайт на ФК Дунав старши-треньорът Мартин Ковачев във връзка идния мач с Левски в шампионата за Купата на България на следващия ден.

" Всички желаеме да продължим допустимо най-далеч в шампионата. Разбира се, Левски е любимец в мача, защото разликата в класите сред Втора лига и изключително водещите отбори от Първа лига е доста огромна, само че това не значи, че нямаме своите шансове и, че няма да се борим по всякакъв начин да се противопоставим на своя противник ", разяснява някогашният бранител.

Щабът на русенци ще би трябвало да направи и някои промени в състава поради контузени играчи.

" От спортно-техническа позиция имаме своите проблеми, въпреки и да успяхме да вдигнем част от футболистите си с контузии. Със сигурност няма да можем да разчитаме на Илия Миланов и Никола Колев, само че всички останали се обрисува да са на линия ", сподели още Ковачев.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР