Предстои големия сблъсък между двата отбора, които за пореден път

...
Предстои големия сблъсък между двата отбора, които за пореден път
Коментари Харесай

Стоичков надъха ЦСКА за Лудогорец с ретро СНИМКА от над 30 години

Предстои огромния конфликт сред двата тима, които за следващ път са съществени съперници за купата от българската Първа лига. До момента решителен победител, откогато е в елита, е хегемонът , само че от не стопират да се надяват, че е време превъзходството на " орлите " да бъде прекъсната.
Тимът на Станислав Генчев е хазаин и сбъсъкът ще се играе в Разград. Той ще започва в 17:15 часа. Преди него Лудогорец е водач с 4 точки задатък пред втория - точно ЦСКА. Трябва да се означи обаче, че " армейците " са и с дуел по-малко.
Една от най-големите митове на " алените " Христо Стоичков не пропусна да съблюдава трансформиралото се в традиция за него надъхване на тима преди значими и сложни мачове. Този път за задачата Камата употребява своя ретро фотография от годините, в които играеше за ЦСКА.
Доколкото може да се разпознае, тя е от посещение против Миньор Перник. Стоичков е избрал да не употребява прекалено много думи и пожелания и сбито е написал към въпросната фотография: " Успех, армейци! Напред, ЦСКА! ".
Напрежението преди конфликта е подклаждано и от " изявите " на управителни фигури в двата клуба. Последно .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР