Предстои едно моментно захлаждане за празника. Хората отсега да знаят

...
Предстои едно моментно захлаждане за празника. Хората отсега да знаят
Коментари Харесай

Проф. Рачев: През празничните дни ни чакат дъжд и гръмотевици, самолетите са на ръба да литнат за парада

Предстои едно моментно захлаждане за празника. Хората занапред да знаят да се съберат у дома на трапезата, тъй като ще вали. Температурите заран ще са сред 4-5 градуса, а денем ще доближат феноменалните 10-11 градуса.

Това сподели в предаването " Събуди се " по Нова телевизия климатологът проф. Георги Рачев, който даде своята прогноза за времето за почналите почивни дни и до края на месец май.  " За самолетите на парада ще забележим дали ще могат да литнат, на ръба сме. Във вторник също ще бъде много студеничко. В планините ще вали сняг. Това е изцяло обикновено време за май месец - дъжд, гръмотевици, слънце. От сряда обаче стартира едно съществено стопляне. Температурите ще доближават 23-24 градуса. Напълно обикновено време за месец май. Сутрин ще има доста слънце, а следобяд ще има леки гръмотевици, дъжд и валежи. Няма да вали от заран до вечер, а единствено в следобедните часове и то за не повече от час. Нищо извънредно за този месец, а и всяка капка дъжд ще е потребна за реколтата ", разкри проф. Рачев.

" Лятото ще бъде с естествени температури, само че може би малко по-влажно ", предвижда още той./ novini.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР