Предстои да започне проектирането на Синя зона-Широк център“ във Варна.

...
Предстои да започне проектирането на Синя зона-Широк център“ във Варна.
Коментари Харесай

Община Варна дава над 50 000 лева за проектирането на разширението на Синята зона

Предстои да стартира проектирането на „ Синя зона-Широк център “ във Варна. Вече има определен реализатор. След подписване на контракт с него той ще има 60 дни, с цел да извърши плана, заяви varnautre.bg.

С активността ще се ангажира варненската компания „ Инжконсултпроект “ ООД. Дадената от нея оферта при оповестената поръчка е за 48 100 лв. без Данък добавена стойност.

Ако няма обжалване на процедурата пред Комисия за защита на конкуренцията от някои от останалите участници, планът на зоната може да бъде реалност до пролетта. След завършването му ще бъде осъществена рехабилитация на улиците в обсега на зоната и полагане на нужната маркировка и пътни знаци.

Границите на зоната, предмет на планиране, са: ул. „ Кракра “, „ Беласица “, „ Д-р Писклюлиев “, бул. „ Владислав Варненчик “, „ Дрин “, „ Пирин “, „ Битоля “, „ Братя Бъкстон “, „ Чаталджа “, „ Ген. Колев “, „ Царевец “, бул. „ Осми крайморски полк “, „ Кап. Рончевски “, „ Васил Друмев “, бул. „ Княз Борис I ”.

По задание стоняката за туристически рейсове на ул. „ Антим I ” би трябвало да се резервира, а по преценка на проектанта би трябвало да се предложат нови. Трябва да се плануват 22 паркоместа за електрически автомобили със станции за зареждане.

Условие е при планиране на местата да се съобрази разположението на контейнерите за боклук за безпрепятственото им обслужване от сметосъбиращата техника.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР