Предстои да видим дали предложението на управляващите за Росенец е

...
Предстои да видим дали предложението на управляващите за Росенец е
Коментари Харесай

Радев: Ще видим дали предложението за „Росенец" е пиар, или корпоративни апетити

Предстои да забележим дали предлагането на ръководещите за „ Росенец " е вследствие на корпоративни апетити или спешен пиар. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

„ Това е следващото преждевременно и изцяло неточно изявление на политически водачи. Нека се върнат обратно и си отговорят на въпроса кой даде на концесия пристанището - държавното управление на Бойко Борисов. Служебното държавно управление не е удължавало концесията. 24 години остават да бъде в действие тази концесия. Служебният кабинет не я приключи, тъй като водеше битка с галактическите цени на горивата, които ни докара четворната коалиция ", добави президентът.

Радев отговори и на рецензия, направена от Христо Иванов.

„ Явно господин Иванов прави всичко допустимо, с цел да забравим по-бързо подлостта, с която той имами своите гласоподаватели. Той извая целия политически образ като герой против мафията, наречена от него Борисов, и против задкулисието, наречено от него Пеевски. В момента той не просто се прегърна с тях, а им слугува. Иванов подарява ръководството на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи ", сподели той.

Той разяснява и проблема към РСМ и договарянията на страната за влизане в Европейски Съюз.

„ Най-сетне се стигна до напредване напред по въпроса за гарантиране на конституционното пълноправие на българите в РСМ. За страдание ми лиши година да увещавам партиите. Само Има Такъв Народ поддържа предлагането ми за регистриране в Конституцията като наложително изискване за начало на договарянията за Европейски Съюз ", разяснява пред публицисти президентът Румен Радев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР