Предстои безпрецедентна вечер в рамките на една предизборна кампания, белязана

...
Предстои безпрецедентна вечер в рамките на една предизборна кампания, белязана
Коментари Харесай

Тръмп и Байдън ще влязат в дуел по телевизията, но ще бъдат излъчвани по различни канали

Предстои невиждана вечер в границите на една предизборна акция, белязана от исторически събития: 19 дни преди президентските избори в Съединени американски щати Доналд Тръмп и неговият конкурент от Демократическата партия Джо Байдън, който води в социологическите изследвания, ще дават отговор довечера на въпроси на гласоподаватели директно по малкия екран, само че двамата ще бъдат предавани по разнообразни канали.

Това е най-скорошният епизод от сагата към президентските диспути, която стартира с новината от 1 октомври, че Доналд Тръмп, на 74 години, е дал позитивна проба за Covid -19.

Президентът републиканец ще беседва с гласоподаватели в продължение на един час във Флорида довечера (03:00 ч. българско време) по Ен Би Си, а неговият противник демократ ще прави същото нещо в родния си щат Пенсилвания и ще бъде предаван по малкия екран съперник Ей Би Си.

Това са два основни щата, в които Тръмп победи през 2016 година и в които Джо Байдън, на 77 години, наподобява към този момент има преимущество в социологическите изследвания.

Бившият вицепрезидент демократ води с към 10 пункта приблизително за страната в социологическите изследвания за президентските избори на 3 ноември. Въпреки това преднината на Байдън е дребна в основните щати, от които зависи коя партия печели изборите в Съединени американски щати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР