Представяте ли си каква катастрофа щеше да бъде, ако пиех?,

...
Представяте ли си каква катастрофа щеше да бъде, ако пиех?,
Коментари Харесай

Тръмп: В живота си не съм изпил и една бира

„ Представяте ли си каква злополука щеше да бъде, в случай че пиех? ”, пошегува се американският президент

„ Мога напълно почтено да заявя, че през живота си не съм изпил и една бира. Това е едно от дребното ми положителни качества. Представяте ли си каква злополука щеше да бъде, в случай че пиех? ". Това сподели американският президент Доналд Тръмп на конференция в градините на Белия дом, предизвиквайки смях у присъстващите, оповестява Българска телеграфна агенция.

По-големият брат на Тръмп - Фред младши, е починал след битка с алкохолизма. В минали изявления държавният глава го разказва като „ страховит човек, който обаче имаше проблем с алкохола ". Тръмп споделя, че си е взел поука от станалото с брат му.

Президентът направи този коментар във връзка изявления на номинирания за член Върховния съд Брет Кавано за пиенето на бира в гимназията и в университета.

Кавано е упрекнат в полово нахлуване на гимназиално празненство при започване на 80-те години на предишния век. По този мотив Тръмп разяснява, че Кавано „ не е съвършен ” в това отношение. Но добави, че и самите сенатори демократи „ не са ангели ", с цел да поучават другите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР