Представят новия център против контрабандата при гориватаВ сградата на Главна

...
Представят новия център против контрабандата при гориватаВ сградата на Главна
Коментари Харесай

Представят новия център против контрабандата при горивата

Представят новия център срещу контрабандата при горивата
В постройката на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ ще се организира работно заседание. Ще вземат участие представители на структурите, ангажирани с противодействието на контрабандата на горива.

Премиерът към този момент Бойко Борисов разгласи, че в петък, в Главната дирекция "Борба с проведената престъпност", ще бъде показана новата система за видеонаблюдение, която ще противостои на контрабандата при горивата. Поканени са прокурори, депутати, министри, събитието ще е намерено за медиите.

Борисов разясни, че ще се показва онлайн наблюдението на всеки развой от идването на танкера до продажбата на горивата в бензиностанциите: "В този контрабанден център, знаете, работят БОП-а, полицията, данъчните, митниците, ДАНС, Гранична полиция. По този метод ще покажем какво се прави, с цел да спрат тези басни, които се приказват. Така, както с цигарите, контрабандата от 34% я сведохме до под 5 %. Тук, посредством непрестанно 24-часово видеонаблюдение, със надлежно памет от сървърите, в случай че някой се съмнява или по-късно желае да се направи инспекция и да се покаже". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР