Представяш си го с двете ръце сключени отзад на кръста,

...
Представяш си го с двете ръце сключени отзад на кръста,
Коментари Харесай

Всеки път отписван, Лиъм Галахър пак е тук

Представяш си го с двете ръце подписани откъм гърба на кръста, с анцугово горнище да се поклаща с отсъстващ взор... И готово - 1990-те още веднъж са тук!

Лиъм Галахър - сякаш по-слабият композитор от двамата брилянтни братя от Oasis, издаде втори сингъл от идния албум. Ключовата дума в предното изречение е " сякаш ".



C`mon You Know e заглавното парче от идна трета студийна " тава " на някогашния фронтмен на Oasis, която ще излезе на 27 май, посредством Warner.

През февруари чухме водещия сингъл от идния диск - Everything’s Electric с присъединяване на Дейв Грол от Foo Fighters.



А в този момент Лиъм е в колаборация с мултиталанта и продуцент Андрю Уайът.

Миналата седмица Галахър и групата му били видяни да снимат видеоклипа към C’mon You Know на покрива на хотел в Манчестър, отелязва ZRock.bg. Преди това той разказа песента като " звука на лятото ".

Истината е, че и двете песни надали ще останат издълбани със златни букви в историята, само че имат страховит дишащ " инди " тон и от тях мирише на брит-поп.

Иначе какъв брой брит може да е някоя английска простотия, която ви хрумне? Например по какъв начин ви се коства фактът, че на 27 май ще излезе и лайв албумът на Галахър Down By the River Thames - шоу записано на баржа по Темза през декември 2020-а?

Лиъм в последните години в действителност набра страхотни обороти, изключително като пусна измежду пандемията MTV Unplugged, който е снимал малко преди този момент и който съживи целия формат на музикалната телевизия.



Остава да изчакаме албума, с цел да забележим до каква степен ще стигне невероятният наподобяващ-виеща-сирена глас на родения през 1972 година по-малък Oasis-брат.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР