Представянето на Елена Бечева се превърна в приятната изненада в

...
Представянето на Елена Бечева се превърна в приятната изненада в
Коментари Харесай

Приятната изненада Елена Бечева: Жалко, че не победихме чисто Румъния

Представянето на Елена Бечева се трансформира в приятната изненада в националния тим по волейбол, воден от треньора Лоренцо Мичели.

Бечева се включи като запаса и има съществена заслуга за трагичната победа над Румъния с 3:2 на Европейското състезание. Успехът подсигурява присъединяване на българките на осминафиналите.

" Много съм щастлива от тази победа. Щеше да е хубаво, в случай че беше чиста.

Но се радваме и на 3:2. Успехът ни се държи на отборната игра и на обстоятелството, че до самия край не се предадохме. Няма значение дали си титуляр или запаса. Винаги би трябвало да си квалифициран на 100 % и да можеш във всеки миг да окажеш помощ на тима, с каквото можеш.
 Лоренцо Мичели: Горд съм с тима, следва ни нова борба
Лоренцо Мичели: Горд съм с тима, следва ни нова борба

Селекционерът на волейболистките не прави сметки за директните елиминации

Трябва да дадеш всичко от себе си. Когато поведем с повече точки, а имаше в действителност много такива моменти, се отпускахме. Все едно си мислехме, че нещата ще се случат елементарно. Видя се, че не става. Това обаче беше минусът ни в този мач ", съобщи Бечева в изявление да БФВолейбол.

Тя разяснява и идния мач против Швейцария.

" Няма да ни е елементарно. Така е с всеки съперник. Още не сме ги разгледали деликатно, само че подсигурявам, че ще излезем на 100 % на корта.

Силно имам вяра, че ще победим и тях. Трябва да си вземем успеха и да запазим второто място. Дори и два гейма са ни задоволителни, само че ние желаеме победа.

Момичетата на Швейцария ще се борят, само че ние ще се борим повече. Първо да мислим за Швейцария, а по-късно и за осминафинала ", сподели още Елена Бечева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР