Представянето и резултатите на английския гранд продължават да са далеч

...
Представянето и резултатите на английския гранд продължават да са далеч
Коментари Харесай

Гръм в Испания, не е само ШЛ: Факторът, каращ CR7 да си тръгне от Юнайтед

Представянето и резултатите на британския гранд не престават да са надалеч под равнището, на което би трябвало да бъдат. Това пък води до съществени рецензии към футболистите, а изключение не прави огромната звезда на " алените дяволи " Кристиано Роналдо.
Португалецът се завърна през лятото на 2021-ва година в клуба, само че единствено няколко месеца, откакто това се случи, започнаха спекулациите, че е подготвен да си тръгне от " Олд Трафорд ". А мотор за това биха били слабите резултати.
Като съществена причина от множеството анализатори бе посочван факторът Шампионска лига. Манчестър Юнайтед надалеч не е сигурен за мястото си в топ 4 в крайното класиране на британската Висша лига и е доста сериозна заплахата за отбора да не взе участие в идващия сезон на най-престижния европейски клубен шампионат.
Това, несъмнено, няма да се хареса на голмайстора на всички времена в надпреварата. Испанското издание " Марка " обаче написа, че в действителност евентуално попадане отвън топ 4 и пропускане на Шампионска лига следващата година води до още един фактор в поддръжка на разлъка с Кристиано.

Ако " алените дяволи " не се класират за Шампионска лига, то заплатата на Роналдо ще бъде понижена с цели 25 % - нещо, което може да го отдалечи от " Олд Трафорд ". Той се завърна в клуба от Ювентус, откакто през 2009 година напусна Юнайтед по посока Реал Мадрид.
Събитията в последно време виждат Кристиано още по-изнервен. Той реагира бурно и при промяната си в последния дуел. Ралф Рангник трябваше да се оправдава за какво го е сторил, а след това .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР