Представяме ви Mark BIG & STYLE - новата голяма и

...
Представяме ви Mark BIG & STYLE - новата голяма и
Коментари Харесай

Впечатляващ поглед само с няколко движения с Mark Big&Style

Представяме ви Mark BIG & STYLE - новата огромна и стилна серпантина за очи от Avon. Първата по рода си, която реализира необикновен резултат за плътни и огромни мигли и обезпечава комфорт и точност при нанасянето.

От ежедневен впечатляващ размер до незабравим празненство стайлинг, спиралата от серията Мark е фантазията на всяка жена, която държи на своята съвършена визия. Big & Style Volume основава резултата на съвършените мигли в три лесни стъпки - придава размер без сплъстяване и размазване, стилизира визията за нежни котешки мигли и акцентира косъмчетата във вътрешната и външната дължина за панорамен тип.

Модерната гел формула на спиралата разрешава да бъде нанасяна върху сухи мигли или върху предходен пласт от продукта. Спиралата се разграничава от предлаганите до момента на пазара, тъй като не изсушава и не втвърдява миглите като по този метод предотвратява ронене при повторното нанасяне на спиралата.

Част от портфолиото на най-прогресивната марка на Avon - Мark, Big & Style показва специфичната скулптурираща четка с къси и дълги косъмчета. Благагодарение на нея контролът върху размера на миглите в никакъв случай не е бил по-лесен. Конусовидният й връх пък оказва помощ за по-лесното постигане до корените на миглите и оформянето на крайщата им.
Спиралата е с водоусточива формула, която се грижи за цялостния комфорт на дамите и изключва въздействието на външните фактори върху грима им.

Подобни невероятни резултати без подозрение ще трансфорат всяка жена в център на вниманието, с помощта на омагьосващия й взор.

За повече информация се обърнете към своя представител на Avon или посетете www.avon.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР