Представяме ви един забавен тест, който ще разкрие много за

...
Представяме ви един забавен тест, който ще разкрие много за
Коментари Харесай

Колко коня виждате на картинката?

Представяме ви един занимателен тест, който ще разкрие доста за вас и работата ви. Достатъчно е да погледнете тази илюстрация:

Колко коне видяхте? Отговорът ви може да разкрие доста за метода ви към проблемите и за метода, по който взимате решения. А в този момент да разберем какво означа вашият отговор:

Един кон Ако сте видели единствено един кон, вие не сте доста бдителен човек и нормално не се задълбочавате в проблемите. Не се тревожите за дребни неща и взимате решения доста бързо. Обичате да работите в екип, да споделяте концепциите си и да помагате на другите. В същото време разчитате на обстоятелствата и мъчно си променяте мнението. В разногласията нормално излизате победител. Мнението на близките за вас рядко ви интересува.

Между 5 и 10 коня Ако сте видели сред 5 и 10 коня, вие сте човек, който дава всичко от себе си във всевъзможни обстановки. Определено сте перфекционист, следвате разсъдъка си и се отнасяте доста съществено към отговорностите ви. Благодарение на това постигате задачите си елементарно. Въпреки че сте перфекционист, имате и някои недостатъци. Понякога ви домързява и оставяте работата за последния миг, което води до претупване на дилемите ви. В такива моменти не сте изцяло удовлетворени от резултата и се заклевате, че идващия път ще започнете да работите от по-рано, само че това по този начин и не се случва. Все отново имате шанс - притежавате бърза мисъл и гений, по тази причина нещата ви се получават. Едно от най-положителните ви качества е, че не се предавате елементарно и когато паднете - постоянно се изправяте, с цел да продължите напред.

11 и повече коне Ако сте видели 11 или повече коня, вие сте доста бдителен човек и несъмнено се славите с висока просветеност, с лекост разбирате комплицирани хрумвания и задания. В работата държите на реда и организираността - планирате всичко до най-малкия подробност и желаете всички да следват вашия проект и образец. Обичате ясните указания и откритата методика. Не вършиме нищо през просото, желаете всичко да е идеално. Този ваш перфекционизъм ви кара от време на време да се съмнявате в себе си и в резултатите, които постигате, само че ние желаеме да ви уверим, че малко хора работят толкоз точно като вас - би трябвало да вярвате повече в себе си! Съветваме ви и по-често да се оставяте на течението и да не приемате всичко прекомерно съществено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР