Представяме ви дългоочаквания наследник на Pagani Huayra - спиращата дъха

...
Представяме ви дългоочаквания наследник на Pagani Huayra - спиращата дъха
Коментари Харесай

Нов хиперавтомобил Pagani Utopia V12 864BHP

Представяме ви дълго чакания правоприемник на Pagani Huayra - спиращата дъха хиперкола Pagani Utopia V12 864BHP. Това неизмеримо транспортно средство е настроено да предефинира границите на автомобилното инженерство и да обезпечи несравнимо преживяване при шофиране.

 width=

Една от забележителните характерности на Pagani Utopia е неговата ръчна скоростна кутия, същинско доказателство за уговорката на марката да резервира изкуството на шофирането. Това разрешава на запалянковците в действителност да се свържат със своята машина и да изпитат равнище на надзор, което става все по-рядко срещано в днешния свят на автоматизирани трансмисии.

 width=

Дизайнът на Pagani Utopia не е нищо друго с изключение на хипнотизиращ. Със своята лека структура всеки подробност е точно направен, с цел да усъвършенства продуктивността и аеродинамиката. Екстериорът, приключен в Bianco, излъчва грациозност и изисканост, до момента в който коженият интериор Rosso прибавя нотка разкош, която идеално добавя спортната му природа.

 width=

Под зашеметяващата му осанка се крие мощен мотор - мотор с мощ 875 к.с., който задвижва този хиперавтомобил от 0-100 км/ч единствено за 3,1 секунди, оставяйки наблюдаващите в благоговение, до момента в който форсира без изпитание. Въпреки че към момента следва да бъдат разкрити съответни детайлности за неговото време от 0 до 200 км/ч, човек може единствено да си показа, че ще бъде нищо друго с изключение на вълнуващо. А за тези, които търсят заредени с адреналин тръпка, бъдете сигурни, че този звяр има оптималната скорост от удивителните 354 км/ч.

 width=

Pagani Utopia съставлява нова епоха в автомобилното съвършенство, съчетавайки авангардна технология с постоянно майсторство. Предопределено е да се трансформира в икона измежду хиперавтомобилите и да остави незаличима диря в автомобилната история.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР