Представяме ви 15 брилянтни съвета, които ще ви помогнат да

...
Представяме ви 15 брилянтни съвета, които ще ви помогнат да
Коментари Харесай

15 незаменими трика, които ще ви помогнат да поддържате дома си чист

Представяме ви 15 брилянтни съвета, които ще ви оказват помощ да поддържате дома си постоянно чист.

Още по-хубавото е, че са напълно елементарни.

Доверете ни се – ревизирали сме всеки един от тях, а резултатът е повече от приемлив.

Тостер

С помощта на остаряла четка за зъби може да изчистите всички трохи в тостера.

Дъски за рязане

Комбинацията от сол и лимони е доста положително средство за разчистване на дървени дъски за рязане. След като сте се посолили дъската, избършете солта с лимон, разрязан на половина и изплакнете с гореща вода.

Матраци

С времето всички матраци се замърсяват. За да наподобяват като чисто нови, просто ги поръсете със сода за самун, оставете за няколко часа и по-късно минете с прахосмукачка. Всички следи от прахуляк и миризми ще изчезнат. Може да приложите този способ и за разчистване на остарял диван.

Картини

Лесно може да почистите картини благодарение на геврек, нарязан на половина, както и доста други артикули от пекарната. Избършете картината деликатно с половината геврек. Изчеткайте в случай че има трохи.

Микровълнова печка

Изстискайте малко течен сапун върху влажна гъба, а по-късно разпенете. Поставете гъбата в микровълновата, включете на най-слабата степен в продължение на 30 секунди. Отворете вратата и избършете микровълновата от вътрешната страна. По този метод, почистването на микровълновата е освен доста по-лесно, само че и всички нечисти миризми и микроби остават в гъбата.

Щори

Почистването на щорите е трудоемко. Малко хора знаят, че в действителност може да употребявате остарял чорап за разчистване на обособените щори с най-малък разход на старания.

Дрехи

Лесно може да се отървете от мазни петна по облеклата, като употребявате отчупен тебешир. Просто потъркайте петното с тебешира. В рамките на няколко часа тебеширът изцяло ще всмуква мазнината. Този способ е най-ефективен за пресни петна.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР