Представяме „Мездргейт 2“, няма такава в България - триумф на

...
Представяме „Мездргейт 2“, няма такава в България - триумф на
Коментари Харесай

ГЕРБ атакува БСП с Мездрагейт 2

Представяме „ Мездргейт 2 “, няма такава в България - успех на зетьошуробаджанакизма. Червеният октопод, който души община Мездра. Това сподели на брифинг в Народното събрание специалистът от ГЕРБ Антон Тодоров.
„ Това са всички червени уредени партийни и фамилни връзки в Община Мездра по време на 2 години и половина ръководство на кмета Генади Събков “, уточни той.
Депутатът от ГЕРБ Александър Иванов разяснява: „ Списъкът е прекомерно дълъг “.
" Голяма част от хората в Община Мездра са назначени без конкурс. Това за следващ път потвърждава шуробаджанащина на чисто партиен принцип, както Българска социалистическа партия го умее ", добави депутатът от ГЕРБ Красен Кръстев, представен от Фокус.
„ Знаете ли къде работи дамата на кмета Генади Събков? Тя е банков чиновник на обслужващата банка на Община Мездра “, разяснява той.
В отговор на въпрос коя е идната община на Българска социалистическа партия, която от ГЕРБ са приготвили, специалистът Антон Тодоров уточни: „ Кметовете на Българска социалистическа партия са 34. Никой не е в сигурност “.
Според ГЕРБ за 2,5 години ръководство кметът на Мездра Генади Събков е подменил повече от половината чиновници в общинската администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР