Представяли ли сте си някога, че телевизорът ви може да ...

Представяли ли сте си някога, че телевизорът ви може да

Телевизорите LG OLED Gallery Design – съвременните произведения на изкуството

Представяли ли сте си в миналото, че тв приемникът ви може да се трансформира в картина? Новите модели LG OLED Gallery Design са същински творби на изкуството, преобразяващи интериора на дома ви по метод, който никой различен модел не би могъл да реализира. Дизайнът им е толкоз тъничък, че като че ли се слива със стената, а в този момент тв приемниците се оферират допълнително размери и разнообразни цветове, с цел да пасват още по-добре на вашия жанр и интериор.

Един от най-впечатляващите модели от серията е. Той е притежател на две награди за нововъведения CES 2021 в категории „ Видео екрани “ и „ Екодизайн и устойчиви технологии “, само че това надалеч не е всичко, което серията може да предложи.

Най-добрият OLED на всички времена е с модифициран панел от последващо потомство, който уточни дължините на светлинните талази. Резултатът е още по-ярко и отчетливо изображение, което преобразява освен екрана, само че и прекарването при гледане на филми, спорт или обичани излъчвания.

За изключителната картина способства и OLED технологията със своите милиони самосветещи " self-lit " пиксели. Те могат да се включат и изключат, пресъздавайки съвършени черни цветове и безконечен контрастност. Глобалната организация за тестване Intertek удостоверява, че LG OLED екраните са със 100% правилно предаване на цветовете. Така може да сте сигурни, че наличието, което гледате, ще наподобява тъкмо както е планувал основателят му.

Моделът LG OLED77G13LA може да бъде подложен и на Gallery стойка, която трансформира дома в същински музей на актуалното изкуство. Тя се предлага с съпътстваща скоба и такъми, които разрешават на тв приемника да придържа други дребни устройства. Системата за ръководство на кабели е деликатно проектирана за да поддържа първокласния външен тип и да способства за чувството за художествена изложба в дневната.

Всеки LG OLED тв приемник има процесор α9 AI Gen4 от 4-то потомство 4K. Революционният чип употребява логаритми за надълбоко образование, посредством които проучва и усъвършенства наличието, като автоматизирано се контролират картината и звука. Новата характерност „ Детектиране на сцената “ към този момент може да проучва вида на показваната сцена и да усъвършенства картината по най-хубавия метод.

Звукът също е интензивен до професионално качество, с цел да ви потопи оптимално в действието, което се развива на екрана. Чрез обучаване на повече от 17 милиона звукови точки, процесорът разпознава резултати и честоти, поддържайки непрекъснати равнища на гласовете при другите видове наличие.

LG OLED тв приемниците оферират и по-удобен метод за по-дълго гледане на наличие без да натоварват очите. Те са сертифицирани като екрани с ниско равнище на синя светлина. Елиминирани са трептенето и дискомфортът, който нормално се предизвиква от отражения.

Новите модели LG OLED Gallery Design са същински творби на изкуството и са подобаващи за всеки дом, който отразява артистична независимост, гарантирайки извънредно качество на тон, картина и дизайн.

Източник: actualno.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg