Представлението Сън на ДТ Стоян Бъчваров, включено в поредицата Семеен

...
Представлението Сън на ДТ Стоян Бъчваров, включено в поредицата Семеен
Коментари Харесай

Грипът удари и театъра във Варна, променят датата на представление

Представлението " Сън " на държавна такса " Стоян Бъчваров ", включено в поредицата " Семеен спектакъл в събота ", 3 февруари, 16.00, Сцена Филиал, се анулира поради оповестената грипна почивка, оповестиха от пресцентъра на театъра.

„ Умоляваме феновете да презаверят билетите си на касите на театъра “, молят от ТМПЦ - Варна.От продуцентския център събощават също, че концерт-спектакълът " Моята буйна латино обич " на 10 февруари ще бъде още един на 11 февруари поради огромния интерес.

В театрализирания концерт, с режисьор Сребрина Соколова, словото, песента и танцът ще се преплетат в един спомен - спомен за нещо отминало, само че не и забравено. Освен на буйното танго, публиката ще се наслаждения на нежната румба и чувствената бачата. Този коктейл от цветове, глас и придвижвания ще предложат актьор хористите на Държавна опера Варна Красимира Митева, Марина Иванова, Десислава Касчийска и Димитър Илиев. Специално присъединяване в „ Моята буйна латино обич “ имат харизматичният артист от Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “ Пламен Георгиев и танцьорите от Sunny Dance Studio Станислава Томова и Георги Цанев, с клавирния акомпанимент на Соси Чифчиян.

Поради огромния интерес и привършване на свободните места на 10 февруари, концерт-спектакълът „ Моята буйна латино обич “ ще има и второ издание на 11 февруари, 16.00, Сцена Ротонда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР