Представителят на „Правосъдие за всеки“ адв. Велислав Величков попита: „Когато

...
Представителят на „Правосъдие за всеки“ адв. Велислав Величков попита: „Когато
Коментари Харесай

От комитета на Герджиков да знаят: Има неща, които не се забравят и прощават

Представителят на „ Правосъдие за всеки “ адв. Велислав Величков попита: „ Когато биеха студенти под колоните на Министерски съвет, академичната мисъл и олимпийското успокоение на проф. Герджиков дали бяха обезпокоени? Ние не чухме неговата реакция. “

.
Легнали младежи на България бият служители на реда...

Защитникът на ректора на СУ Харалан Александров подскочи като жилнат и отвърна нервно, че младежите са тези, които са били служители на реда на миналогодишните митинги. Наистина ли, Харалане? Ти беше ли там? Или си гледал единствено фрагментите, в които ултраси в действителност предизвикаха униформените, които изчакваха дълго време, и когато получиха предписание от своите началници, а те пък от най-високо място, в действителност се стигна до грозно принуждение, само че против почтени. Провокаторите бяха проведени и изпратени там от тези, които по-късно заповядаха пердах с палки, щитове, шутове с кубинките, арести и покачване на обвинявания за присъединяване в опит за прелом.

Предполага се, че като покровител на проф. Анастас Герджиков, известният антрополог показва неговата позиция, която пък съответствува напълно с тази на ръководещия по това време Борисов и неговата партия ГЕРБ.

За студентите, младежите, учениците, пенсионерите, работещите, майките с деца и хилядите други на митингите Бойко Борисов отсече: „ Мафията сега желае да смъкна държавното управление, тъй като хазарт, контрабанда – всичко е на улицата против нас. И си откриха лидер “. Водачът, несъмнено, е президентът Румен Радев.

Такива неща не се не помнят и не трябва да се простят. Явно някои поддържат не просто кандидат-президент, а Борисов, ГЕРБ и техния модел за дълбоката страна – хранилка на разнообразни категории подкрепящи каквото се спусне от горната страна.

Дори изгладнелият до гибел вълк отказал изобилна храна в онази алегория, тъй като не желал нашийник...

Емил Азар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР