Представителят на Лига 1 - Шросбъри Таун продължава със силното

...
Представителят на Лига 1 - Шросбъри Таун продължава със силното
Коментари Харесай

Шросбъри Таун бе на крачка от сензацията срещу тим от Висшата лига

Представителят на Лига 1 - Шросбъри Таун продължава със мощното си показване в шампионата за Купата на Англия. Тимът от графство Шропсър сервира нова изненада, като този път даде заслужен отпор на елитния Уулвърхямптън. Селекцията на Сам Рикетс стигна до геройското 2:2 против " вълците ", като всичко по-интересно се случи след паузата.

Дохърти и Уотърфол донесоха безгранична наслада на домакините след попадения в 47-ата и 71-ата минута. Представителят на Висшата лига се сети прекомерно късно да избавя достойнството си в този дуел, само че въпреки всичко стигна до преиграването. Първо Раул Хименес понижи в 76-ата, а в даденото от съдията продължение, Мат Дохърти осъществя за крайното 2:2.
 Манчестър Сити се разправи в Бърнли в ФА Къп
Манчестър Сити се разправи в Бърнли в ФА Къп

" Гражданите " с лесна победа - 5:0

На осминафиналите ще забележим Уотфорд, който завоюва " елитния " конфликт с Нюкасъл. " Стършелите " излъгаха Рафа Бенитес и компания, побеждавайки ги посред " Сейнт Джеймс Парк " с 0:2. Нападателят Андре Грей се възползва оптимално от получения късмет да бъде титуляр и се отблагодари с решителен гол в 61-ата минута. Всичко пък бе решено от По сходство и на срещата с Уокинг, мениджърът Хави Грасия заложи напълно на своите аварийни футболисти.
 Снимка 402762
Източник:

На Брайтън пък ще се наложи да преиграва конфликта си за Топ 16 с Уест Бромич, откакто стигна едвам до 0:0 при семейството си на Уест Бромич. Това надали ще се хареса на Крис Хютън, който е напълно предан на спасението на " чайките " във футболния хайлайф на Англия.
 Арсенал загуби от Манчестър Юнайтед с 1:3
Невероятната серия на Оле продължава, Арсенал е навън от ФА Къп!

Алексис Санчес се разписа против бившяи си клуб

ФА КЪП, резултати:

ШРОСБЪРИ - УУЛВЪРХЯМПТЪН 2:2

БРАЙТЪН - УЕСТ БРОМИЧ 0:0

ДОНКАСТЪР - ОЛДЪМ 2:1

МАНЧЕСТЪР СИТИ - БАРНЗЛИ 5:0

МИДЪЛЗБРО - НЮПОРТ 1:1

НЮКАСЪЛ - УОТФОРД 0:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР