Представителят на Холандия Дънкан Лорънс спечели песенния конкурс на Евровизия

...
Представителят на Холандия Дънкан Лорънс спечели песенния конкурс на Евровизия
Коментари Харесай

Холандия спечели песенния конкурс на Евровизия

Представителят на Холандия Дънкан Лорънс завоюва песенния конкурс на " Евровизия " за тази година с любовната си балада " Arcade ".

Трагичната балада споделя за изгубена огромна обич и се основава на персонални прекарвания на 25-годишния артист. Букмейкъри авансово го сочеха за победител.

Гост реализатор на проявата, състояла се в Тел Авив, бе Мадона - 60-годишната Кралица на попмузиката. Облечена като " футуристична " Жана д'Арк в тоалет от Жан-Пол Готие, тя извърши своята нова ария " Future " и шлагера си от 1989 година " Like A Prayer ".

Съперници във финала на " Евровизия " бяха представители на 26 страни. Досега Холандия е печелила състезанието четири пъти, последният път през 1975 година С успеха на Лорънс Холандия придобива правото да бъде хазаин на състезанието идната година.

Изпълнението на холандеца Дънкан Лорънс на практика бе лишено от каквито и да е комплицирани механически резултати. За разлика от други осъществявания, изключително на австралийската представителка Кейт-Милър Хайдке, която дружно с две бек вокалистки показа песента си " Zero gravity " на петметвори клатещи се пилони, а също по този начин показва опциите на гласовата акробатика.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР