Представителят на Джони Деп отхвърли новините, че на 59-годишния актьор

...
Представителят на Джони Деп отхвърли новините, че на 59-годишния актьор
Коментари Харесай

Завръща ли се Джони Деп наистина в Карибски пирати?

Представителят на Джони Деп отхвърли новините, че на 59-годишния артист се оферират 300 милиона $, с цел да се върне в "Карибски пирати " .

Представител на Деп сподели, че артистът не е преговарял за ролята на капитан Джак Спароу, наричайки новините „ подправени “ .

Отричането идва след нов репортаж от, в което се твърди, че Деп е в договаряния с Disney за договорка на стойност 301 милиона $, с цел да се появи в шестия пиратски филм .

Продуцентът Джери Брукхаймър беше разпитан за завръщането на Деп във франчайза в изявление, оповестено от Sunday Times предишния месец. Докато бъдещето не е ясно, Брукхаймър сподели, че няма проекти Деп да взе участие в идната част от сагата за пиратите. "Не и в този миг. Бъдещето занапред ще се взема решение ", сподели Брукхаймер пред изданието.

В момента се водят договаряния с актрисата Марго Роби да взе участие в новия филм. „ Да. Говорим с Марго Роби. Разработваме два сюжета за пирати – един с нея, един без “, показа Брукхаймър.

Деп завоюва номинация за Оскар за ролята на Джак Спароу в истинския филм от 2003 година - "Карибски пирати: Проклятието на черната перла " и взе участие в идващите продължения, които излязоха през 2006, 2007, 2011 и 2017 година

По време на делото за клюка на Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, той прословуто приказва за раздялата си с Disney на фона на обществената му правосъдна борба, като сподели на съда, че няма да работи още веднъж с Disney, даже и да му предложат заплата от 300 милиона $ .

Въпреки че бъдещето му с франчайза не е ясно, артистът се върна на работа след успеха си в процеса за клюка, като разгласи нов студиен албум с китариста Джеф Бек по-рано този месец .

Албумът, озаглавен "18 ", включва 13 песни и ще излезе на 15 юли. „ Когато Джони и аз започнахме да свирим дружно, това в действителност възпламени младежкия ни дух и креативност “, сподели Бек в взаимното изказване на дуото. „ Пошегувахме се по какъв начин се усещаме още веднъж на 18, по тази причина и албумът се споделя по този начин. “

Първият сингъл, който към този момент излезе и е озаглавен "This Is a Song for Miss Hedy Lamarr ", е една от дребното истински песни от 18 - останалите ще бъдат кавъри. В момента Деп се появява като посетител на европейското турне на Бек, което ще завърши на 25 юли.

„ За мен е изключителна чест да изсвирвам и пиша музика с Джеф “, сподели Деп в изказването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР