Представителят на BKFC за България – Любомир Геджев, говори пред

...
Представителят на BKFC за България – Любомир Геджев, говори пред
Коментари Харесай

Любомир Геджев: Огромна чест ще е Багата да се бие на ринга на BKFC

Представителят на BKFC за България – Любомир Геджев, приказва пред Gong.bg за възможна борба на Благой Иванов на кръга на веригата за боеве с голи ръце. Геджев съобщи, че Багата е един от най-изявените ни бойци и заслужава голяма реклама, която няма по какъв начин да се случи до BKFC 58, планувано за 22 март в „ Арена София “.

Самият Геджев разкри по какъв начин е осъществил контакт с последния българин в UFC, какъв брой мъчно е поддържал връзките с мениджърите до боеца и на процедура анонсира, че BKFC ще провежда трето събитие през ноември в България, въпреки да не посочи дали то ще е още веднъж в София.

„ За това събитие...историята е такава, че аз допреди 3 дни или 4 получавах конфликтна информация от хората в Америка по отношение на договарянията с Багата. Доколкото разбрах, негов управител е комуникирал с представители на BKFC. От първия миг, в който Дейвид Фелдман го загатна – доста преди да планираме събитието, лятото на предходната година. Той ме попита дали Пулев и Иванов са бойци, към които публиката има интерес. Аз останах шокиран и споделих „ Да “. Естествено, с тях двамата, тук сме вързани. През месеците, в които тази тематика се връщаше, аз получавах информация единствено от американска страна. Уикендът, в този момент, приказвах с Багата. Поговорихме. Радвам се, че имах опция да приказвам персонално с него. Той има интерес, ние имаме интерес. Предстои да обсъдим финансови параметри за публично присъединяване. Ако стигнем до единодушие, ще е за идващото събитие през ноември “, съобщи Геджев, непосредствено анонсирайки, че BKFC възнамерява да продължи със събитията у нас.

Двубоите от BKFC 58 може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 и новия профилиран канал Fight Klub.

Геджев продължи мисълта си и се аргументира за какво все още няма опция за борба на Багата на BKFC 58: „ Периодът е прекомерно къс. А и Благой Иванов заслужава месеци реклама, не е стъпвал дълго време пред българска публика. Ще е огромна чест, в случай че се случи на BKFC. Мен би ми се желало да се случи 3 месеца преди събитието, с цел да може всеки българин да разбере, че Благой ще взе участие “.



„ Ако вземем под внимание полемиките досега – те са сред американци и други американци. С техните условия и правна конструкция...много тегава работа. И на мен ми се искаше да чуя от него какво би го направило благополучен и би го удовлетворило. За нас несъмнено това би било голяма чест “, заключи тематиката Геджев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР