Представителният отбор на почете паметта на своя патрон Васил Левски

...
Представителният отбор на почете паметта на своя патрон Васил Левски
Коментари Харесай

Сираков: Премиерът направи невъзможното, от 9 месеца стадионът е основното, което ме вълнува

Представителният тим на уважи паметта на своя патрон Васил Левски през днешния ден. Целият отбор сервира цветя и венци на паметника на Апостола в столицата, като измежду тях бе и притежателят на клуба. Легендата на “сините” приказва пред медиите, като разиска и идния нов стадион на Левски.

“Наистина това е ден, в който би трябвало да се поклоним до земята на делото на един от най-великите българи, който е и наш патрон. Каквото и да кажа, ще е малко. Трябва да си спомняме с респект и почитание за делото и това, което е приключил този популярен българин.

Държавата не ни е дала стадиона на концесия, а извърши първата стъпка. Използвам случая да благодаря персонално на премиера, който направи невъзможното в такива къси периоди. Жалко е, че ние не можем да му се отблагодарим по този начин, както би трябвало. Искам да пропагандирам тези, които са под него, да бъдат също толкоз експедитивни и да ни оказват помощ да доведем тази първа стъпка до финалната права в най-близко бъдеще.

И в фантазиите, и в проектите ми е. От 9 месеца, откогато получих акциите, това е главното нещо, което ме вълнува. При нас битката за оцеляване продължава, само че в случай че желаеме да превърнем Левски в европейски тим, първото главно нещо е да намерим сътрудник или стратегически вложител и да имаме един европейски стадион.

Разбира се, че няма да има държавно финансиране, ние сме частно сдружение. Затова и получихме подобен отговор за бранш “А”. Държавата прави и се надявам да направи това, което желаеме. Оттук нататък топката е в нас, а и мисля, че стигнем ли до контракт за концесия, доста по-лесно ще е да намерим вложител и средства, с които да построим нов стадион”, приключи Сираков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР