Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) се класира за 1/8-финалите за

...
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) се класира за 1/8-финалите за
Коментари Харесай

Локо Пд продължи напред за Купата

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) се класира за 1/8-финалите за Купата на България.

“Черно-белите ” надделяха с 1:0 Марек (Дупница) в 1/16-финалите и не престават напред в шампионата. Единственото попадение на стадион “Бончук ” бе дело на Петър Витанов в добавеното време на първата част.

Първият прецизен удар в срещата бе на сметката на домакините. Иван Калайджийски засече центриране с глава, Хоркаш беше на мястото си и избави. Няколко минути по-късно Близнаков от Марек стреля неопределено. В добавеното време на първата част Локомотив откри резултата. Центриране в наказателното поле на домакините бе свалено с глава от Дион към Витанов, като последният се разписа за 0:1.

В 55-ата минута Бирсент Карагарен нахлу в наказателното поле и стреля, само че топката не откри очертанията на вратата. В 75-ата минута, след безредие, Джовани стреля с глава от дребния пеналт, само че състезател на Марек почисти топката. Последва рисков изстрел на Боруков над задачата, В 87-ата минута Ивайло Димитров се озова на стрелкова позиция и шутира, само че право в стража на домакините.

Така Локомотив ще срещне Черно море в 1/8-финалите. Двубоят ще бъде в събота (03.12) от 15:00ч. на стадион “Тича ” във Варна. Крайният излаз се взема решение в една среща.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР