Представителката на България по ловна стрелба, Селин Али, сподели вълнението

...
Представителката на България по ловна стрелба, Селин Али, сподели вълнението
Коментари Харесай

Селин Али: Това ще е най-голямото преживяване в живота ми

Представителката на България по ловна пукотевица, Селин Али, показа вълнението си от опцията да показва страна ни по време на Олимпиадата в Токио през идните седмици.

„ У мен бушуват разнообразни страсти – терзание, неспокойствие, само че страстите са напълно позитивни. За мен е сбъдната фантазия да отида на Олимпиада. Преди ме беше боязън даже да си помисля за нещо сходно, когато не се занимавах толкоз професионално с този спорт. Това е едно от най-големите прекарвания в живота ми “, стартира Али.

„ Всеки, който е на Олимпиадата, би трябвало да има цел, която да гони. Искам да показва България на равнище. Ще дам всичко от себе си, макар че нямах доста време за подготовка, защото разбрах в последния миг, че ще пътувам “.

„ Изключително ни объркват рестриктивните мерки в Токио, защото ще сме в истински затвор там. Все отново обаче ние отиваме, с цел да упражняваме, не на разходка, тъй че никой няма да ни лимитира в това отношение. Това е една тежест, която би трябвало да носим там, само че това важи за всички “.

„ За мен и за федерацията по ловна пукотевица е извънредно огромно достижение, че ще съм на Олимпиада. Не мога да осъзная изцяло какво се случва, защото всичко се случва доста бързо. Ще го осъзная с времето, само че сега нещата са прекомерно динамични. Пожелавам си да се показва добре за България “, приключи нашата представителка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР