Представителите на звездата на Атлетико Мадрид Томас Партей отрекоха, че

...
Представителите на звездата на Атлетико Мадрид Томас Партей отрекоха, че
Коментари Харесай

Информациите за преговорите между Партей и Арсенал се оказаха лъжа

Представителите на звездата на Атлетико Мадрид Томас Партей отхвърлиха, че клиентът им води договаряния с Арсенал, откакто бащата на ганаеца съобщи, че се водят диалози за трансфер в лондонския клуб. Във вторник Джейкъб Партей съобщи, че е приказвал със сина си и той му е споделил, че „ артилеристите “ са в напреднали договаряния със сина му.

„ Обадих се на сина си, откакто чух слуховете и той ми сподели, че те са правилни “, сподели Джейкъб Партей, който говореше в Гана, пред „ FM World Show “ на Tru FM.

„ Каза ми, че се водят диалози сред него и Арсенал. Всичко ще зависи от сумата, която Атлетико желаят. Ако отиде в Арсенал добре, те имат доста последователи в Гана. Ще се веселя, в случай че реши да се реалокира в Арсенал. Сега те разискват по какъв начин Атлетико ще го пусне “, показа още бащата на полузащитника.

Партей е мощно обвързван с преместването си в северен Лондон и договорът му включва уговорка за освобождение в размер на 43,5 милиона паунда, която Арсенал е подготвен да заплати. Въпреки това, представители на Партей изрично отхвърлиха появилите се изказвания.

„ Това е изцяло погрешно “, обявиха представители на „ JJSports “, които държат правата на Партей.

Мениджърът на отбора Микел Артета има предпочитание да укрепи полузащитата си, само че не е сигурен какъв ще бъде бюджетът му заради несигурността, породена от пандемията на ковид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР