Представителите на зодия Овен са родени между 21 март и

...
Представителите на зодия Овен са родени между 21 март и
Коментари Харесай

Огнената страст на зодия Овен: Сексуалните тайни и предпочитания

Представителите на зодия Овен са родени сред 21 март и 19 април. Те са под въздействието на Марс. Това ги прави доста буйни, темпераментни, мъчно предвидими и спонтанни.

Родените под този знак се считат за естествени съблазнители и обичат да превземат колегата си както в леглото, по този начин и отвън него. Много е значимо да се подчертае, че те обичат единствено да ловуват, а не се усещат добре, когато са ловувани от различен човек. Овенът е зодия, която привиква да дава най-хубавото от себе си във всички обстановки.

Хората от този знак избират да живеят в сегашното, наслаждавайки се на момента, без да мислят прекалено много за предишното и без да се тревожат за бъдещето. Те също по този начин са склонни да бъдат почтени и доста директни в персоналните си връзки.

В някои обстановки Овенът може да работи егоистично и егоцентрично, поставяйки личните си ползи над тези на другите. Въпреки това, тези хора нормално са подготвени да оказват помощ на всеки, който има потребност от тях, стига да не бъдат притиснати.

Те са доста изобретателни хора. И, несъмнено, тази креативност се придвижва и към половия аспект, заради което Овенът постоянно обича да измисля нови способи да се любува на интимността, пробвайки разнообразни пози, места и новаторски техники за съблазняване.

От друга страна, Овните са склонни да разделят секса от любовта, защото от време на време просто желаят да си прекарат добре без връзки и задължения.

Мъжете Овен в секса

Ако има една дума, която дефинира мъжете Овен, това е пристрастеност. Не единствено в любовната сфера, само че и във всичко, което вършат. За тях няма приблизително състояние, когато желаят да реализират нещо, в никакъв случай няма да им липсва хъс и отдаденост, до момента в който не реализиран задачите си.

В леглото мъжът Овен е чист огън - добър ухажор, постоянно подготвен да извърши вашите мечти. Тези хора нормално са доста отворени и постоянно желаят да пробват нови неща, с цел да избегнат изпадането в еднообразност.

Да имаш сътрудник от тази зодия до себе си е синоним на нощи, цялостни със пристрастеност и наслаждение. Въпреки че това е доста привлекателно, те се нуждаят от сътрудник, кадърен да се оправи с тях, в противоположен случай ще се почувстват неудовлетворени.

Жените Овен в секса

Не се опасяват да поемат самодейността. Те обичат да печелят, да играят и да угаждат, само че постоянно остават почтени и лоялни. Нещо повече, те не знаят по какъв начин да лъжат.

Що се отнася до нейната половост, дамата Овен през множеството време се усеща удобно с тялото си и нейните комплекси не й пречат да се любува на секса. Тя не се тормози да изрази комплексите си, в случай че това я кара да се усеща по-добре.

Нейната половост е повече еротична, в сравнение с чувствена. Овните се радват на живота, обичат да играят и огънят, който ги движи, ги кара да изживяват все по-горещи прекарвания. Страстта управлява живота им.

Зодия Овен и тяхната полова съгласуемост с останалите знаци:
Овен и Овен: Добра съвместимостОвен и Телец: Средна съвместимостОвен и Близнаци: Добра съвместимостОвен и Рак: Средна съвместимостОвен и Лъв: Добра съвместимостОвен и Дева: Слаба съвместимостОвен и Везни: Средна съвместимостОвен и Скорпион: Слаба съвместимостОвен и Стрелец: Добра съвместимостОвен и Козирог: Средна съвместимостОвен и Водолей: Добра съвместимостОвен и Риби: Слаба съгласуемост


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР