Представителите на тези зодии трябва само веднъж да погледнат човек

...
Представителите на тези зодии трябва само веднъж да погледнат човек
Коментари Харесай

Би им завидял и Нострадамус: 3 зодии, надарени с прозорливост и силна интуиция

Представителите на тези зодии би трябвало единствено един път да погледнат човек и ще знаят всичко за него. Те имат дарбата на невероятна проницателност.

1. Рак

Раците са страхотни в чувството на страстите на другите, само че в това време не не помнят да се вслушват в себе си. По природа Раците са доста добродушни. Не бива обаче да употребявате добротата им за свои егоистични цели.

Раците бързо ще ви разобличат и ще извърнат дейностите ви против вас. Раците могат да предсказват събития.

Как го вършат ли? Дори Раците не могат да отговорят на този въпрос. Те просто усещат.

2. Риби

Рибите са доста креативен персони. И тези хора имат добре развита вътрешен глас. Понякога Рибите сляпо следват шестото си възприятие и даже не осъзнават, само че интуицията им в никакъв случай не ги подвежда.

Рибите умеят да усещат добре хората към себе си. Рибите са отлични другари и съветници. Те освен ще ви поддържат в сложни моменти. само че и ще ви насочат във вярната посока.

3. Скорпион

Тази зодия има добре развито шесто възприятие. Интуицията рядко ги подвежда. Скорпионите четат хората като отворена книга. Така че даже не се опитвайте да ги заблудите.

Скорпионите бързо ще ви усетят и ще схванат същинските ви планове. Но Скорпионите умеят да хвърлят прахуляк в очите на другите.

Тези, които имат Скорпиони за другари, неведнъж са забелязвали дарбата им на ясновидци. Ако Скорпионът ви поучава нещо от чисто сърце, тогава си коства да се вслушате.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР