Представителите на тези зодии не признават флирта с други жени,

...
Представителите на тези зодии не признават флирта с други жени,
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии няма да се впуснат във флирт. Те са моногамни

Представителите на тези зодии не признават флирта с други дами, когато са във връзка. Ако някой се опита да им притегли вниманието, те просто го пренебрегват.

Мъжете от тези зодии в никакъв случай не се изкушават да приказват с жена, която може да ги насърчи да изневерят. Дори не се опитвайте да ги съблазните.

Телец, Лъв и Козирог. Мъжете от тези зодии са правилни на своята обичана.

Мъжете от тези зодии са моногамни

Собствениците на тези зодии не дават отговор на известия, които могат да ги накарат да стартират спекулация:

Телец

Зодия Телец има огромен триумф измежду дамите. Ежедневно е много загадъчен, по тази причина не обявява възприятията си в обществените мрежи и в обществото. Така че може да се случи някоя от обожателките му да поеме самодейността и да му предложи спекулация. Но той даже няма да реагира на това.

Лъв

Лъвът не е измежду най-скромните хора на света, тъй че контактът с противоположния пол го излага на непрекъснати изкушения. Дълбоко в себе си той постоянно е поробител – даже когато е в непрекъсната връзка, той желае да знае, че дамите го харесват. Той обаче в никакъв случай не би изневерил на половинката си. Избягва флирта, тъй като не желае да изкушава ориста.

Козирог

Мъжът Козирог не би развил връзка с сътрудник, с който не се усеща благополучен. Така че, когато е в любовна връзка с някого, може авансово да се допусна, че той няма да желае да я промени. Ако някой стартира да го обожава, той умерено изяснява обстановката и не се включва в по-нататъшни полемики.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР